Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 154 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 147 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort összkomfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 2003
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika :
Egerben a Vár szomszédságában eladó egy exkluzív műszaki tartalommal épült, különleges igényeket kielégítő cca 150 nm lakóterű családi ház. A földszint tetőtér beépítéses ház akár két önálló lakássá is bontható. Tágas terek, igényes anyagválasztás jellemzi.
A földszinten az előtér, garázs, mosdó mellett egy légtérben, de jól elkülönülten kapott helyet a konyha-étkező és a nappali. A ház intim belső kertet ölel körbe, alatta törökkori pince található.
A Konstruma díjas lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe, ahol tágas hall, két külön bejáratú szoba és a különleges berendezésű fürdőszoba található.
Az épület 2003-ban épült téglából, cserép fedéssel. Homlokzata12 cm Hypertherm , a tető 20 cm alukasírozott szigetelést kapott. A nyílászárók 3 rétegű műanyag ablak, műanyag ajtók, elektromos garázskapu. A burkolatok kararai és ruskicai világos márvány, szibériai vörösfenyő hajópadló. A beépített szekrények vörösfenyő, a gépesített konyhabútor tölgy és vörösfenyőből, egyedileg készültek. Az apró részletek, porcelán - vörösréz fogantyúk, valódi fa villanykapcsolók, tükör mennyezet adja meg az elegáns hangulatot.
Az épület fűtése 3 antik cserépkályhával, valamint elektromos fűtőpanellel történik, a felső szinten hűtő-fűtő klíma segíti a temperálást. Az épület elektroszmog elleni védelemmel rendelkezik, így semmi nem zavarja a nyugodt pihenést.
A vételár része a központi porszívó, beépített bútorok, konyhai gépek, fürdődézsa, valamint a garázs polcrendszere.
Ez a különleges ház különleges lakót keres, aki értékeli a benne rejlő kincseket, exkluzív megoldásokat. Ha beleszeret, önnek már nincs más dolga, csak költözni kell.

Ár

Irányár 97 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Paletta
Név Szilák Zsuzsanna
Telefon +36 20 345 Mutasd
Email szilakzsuzsa@ Mutasd
kiemelt