Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 178 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód vegyes
Parkolás van önálló garázs
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: újszerű
Épült 1955
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszint + tetőteres
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra,
Andornaktályán, eladó egy jelenleg üzletház és iroda besorolású ingatlan, 4 külön bejáratú lakrésszel, használati megállapodással . Akár saját lakhatásra, akár apartmanozásra alkalmas,vagy mindezt együtt is meg lehet itt valósítani, de üzlethelyiségenként is funkcionálhatnak.
Az épület egésze is eladó, ebben az esetben a garázs benne van az árban, de a lakrészeket külön is meg lehet venni, így a garázs + 3 Millió forint.
A két kisebb 41-42 nm, lakrészenként 15 900 000 Ft ,a két nagyobb, 47-48 nm, lakrészenként 18 200 000 Ft.
Minden lakásban külön mérhető a víz, gáz, villany, utóbbi energiahatékonyságát napelemrendszer is segíti. A fűtése cirko,a belső udvarra néző lakásban kandalló beépítési lehetőség is adott. A lakrészek mindegyikéhez tartozik az alsó szinten egy nappali-étkező-konyha, wc fürdővel, az emeleteken pedig a szélső lakásokban 1 szoba, a középsőkben pedig 2 félszoba lett kialakítva. A tetőtérben a felújítás során új Velux, kétrétegű üvegezésű nyílászárók, új beltéri ajtók lettek beépítve,a padlók laminált parkettásak, nyáron a hűtésről klíma illetve ventillátor gondoskodik.
A lakások között egy összekötő, fedett belső udvari rész lett kialakítva, ami közösségi térként is funkcionálhat. Pincerész is tartozik a lakásokhoz.A tágas udvaron több kocsi számára van parkolási lehetőség, illetve fedett szín alatt tárolási lehetőség .Itt kapott helyet egy kültéri férfi illetve női illemhely is. A kertben egy szép nagy diófa és gyümölcsfák teremnek. Számos lehetőséget rejt ez az ingatlan, akár befektetőknek, akár saját célra.

Ár

Irányár 69 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Ingatlan Paletta
Név Zvara Marietta
Telefon +36 70 771 Mutasd
Email zvaramarietta@ Mutasd