.. . és felkeresi irodánkat, az ingatlan felmérése során tájékoztatjuk a reális piaci  árról. Ehhez valós eladási árakból számolunk.

- Ha Ön megbízást ad ingatlana értékesítésére (megbízási szerződéssel), fényképeket készítünk, és 24 órán belül megjelenik hirdetése honlapunkon (Legfrissebb ingatlanok) és több internetes hirdetési portálon. Ingatlana bekerül a MIOSZ országos adatbázisába, ahonnan partnerirodáink is ajánlhatják. Rendszeresen hirdetünk a helyi Szuperinfóban is.

- Meglévő ügyfeleinknek azonnal kiajánljuk az igényeiknek megfelelő  ingatlanokat.

- Az Ön igényeit, időbeosztását figyelembe véve mutatjuk az érdeklődőknek. Ha ajánlat érkezik, közvetítünk az alku során, ha szükséges, írásbeli vételi ajánlatot készítünk. 

- Tájékoztatjuk az adófizetési kötelezettségéről.

- Az eladáshoz szükséges energetikai tanúsítvány beszerzésében segítünk. 

- Ha létrejött a megállapodás Ön és a Vevő között, ajánljuk irodánk ügyvédjét, Dr. Boros Lászlót, aki 20 éves tapasztalatával segíti az adásvétel zökkenőmentes  megvalósulását, intézi a földhivatali bejegyzést.

Ilyen esetekben előkészítjük a szerződést, a személyes adataikat, a megállapodás részleteit (beleértve a fizetési ütemezést és birtokbaadást) továbbítjuk az ügyvédi irodának.

- Természetesen a Vevő a saját  ügyvédjéhez is viheti a szerződést. Ilyenkor irodánk ügyvédje díjmentesen átnézi a szerződéstervezetet, az Eladó képviseletében.

- Irodánk alapesetben 3% közvetítői díjért dolgozik, amit csak sikeres eladás esetén kell megfizetnie. Szerződésünkben nem kérünk kizárólagosságot.

- ÚJDONSÁG 1: Kiemelt ingatlanoknál a közvetítői díj 2%, és kiemelt hirdetési felületeken is hirdetjük az ingatlanát. Ilyenkor kizárólagosságot kérünk, maximum 6 hónapra.

- ÚJDONSÁG 2: Prémium minőségű, KIEMELT ingatlanok esetén lehetőség van 360 fokos ingatlanséta elkészítésére is. Ennek költségét irodánk állja.(Nem tartozik az alapszolgáltatások közé.)

- ÚJDONSÁG 3: Online megbízási szerződés és adásvétel! A biztonság érdekében nem szükséges személyesen találkoznunk, e-mailben is tudnak megbízást adni, és akár adásvételi szerződést is kötni online. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot: hívja kollégáink egyikét, vagy írjon nekünk!

Kapcsolatfelvételi űrlap

A *** megjelölt elemek megadása kötelező!