...forduljon hozzánk bizalommal!

- Keresési igényét rögzítjük - minél több részletet elmond az elképzeléséből, annál valószínűbb, hogy az Önnek megfelelő ingatlant találjuk meg. 

- Ha olyan ingatlan jelenik meg a honlapunkon ill. a MIOSZ országos adatbázisában, ami igényeinek megfelelhet, az ajánlatot elküldjük e-mailben, vagy jelezzük telefonon. Amennyiben érdekli, megszervezzük a megtekintést, lebonyolítjuk az alkut (minden részletre kiterjedően).

- Tájékoztatjuk az illetékfizetési kötelezettségéről.

- A vásárolni szándékozóknak bankfüggetlen hitelügyintéző kollégánk segít a jó döntésben. 

- Ha létrejött a megállapodás Ön és az Eladó között, ajánljuk irodánk ügyvédjét, Dr. Boros Lászlót, aki 20 éves tapasztalatával segíti az adásvétel zökkenőmentes  megvalósulását, intézi a földhivatali bejegyzést.

Ilyen esetekben előkészítjük a szerződést, a személyes adataikat, a megállapodás részleteit (beleértve a fizetési ütemezést és birtokba adást) továbbítjuk az ügyvédi irodának.

Természetesen fordulhat a saját ügyvédjéhez is, a megállapodás részleteit neki is szívesen továbbítjuk. 

-  ÚJDONSÁG 1: Hirdetésfigyelő - oldalunkon a kereső menüpontok alatt, miután lefuttatott egy eredményes keresést, elérhetősége megadásaival feliratkozhat automatikus hirdetésfigyelő szolgáltatásunkra. Ha nincs eredménye a keresésnek, hívja munkatársunkat!

- ÚJDONSÁG 2: Vevői megbízás  Az ingatlanpiacon jelenleg a kereslet nagyobb, mint a kínálat: 1-1 típusú ingatlanra számos kereső ügyfelünk van... Ha Ön Vevőként írásos megbízást ad arra, hogy az igényeinek megfelelő ingatlant keressük meg, ezzel nagyobb a mozgásterünk, és Önt elsők között értesítjük, ha ilyet  találunk. A vevői megbízás díjáról, feltételeiről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot: hívja kollégáink egyikét, vagy írjon nekünk!

Kapcsolatfelvételi űrlap

A *** megjelölt elemek megadása kötelező!