Szolgáltatásaink ingatlant keresőknek

Ingatlan Paletta Eger

Ingatlant (lakást, házat, telket, stb.) szeretne vásárolni Egerben vagy környékén?

Forduljon hozzánk bizalommal!

- Keresési igényét rögzítjük - minél több részletet elmond az elképzeléséből, annál valószínűbb, hogy az Önnek megfelelő ingatlant találjuk meg. 

- Ha olyan ingatlan jelenik meg a honlapunkon ill. a MIOSZ országos adatbázisában, ami igényeinek megfelelhet, az ajánlatot elküldjük e-mailben, vagy jelezzük telefonon. Amennyiben érdekli, megszervezzük a megtekintést, lebonyolítjuk az alkut (minden részletre kiterjedően).

- Tájékoztatjuk az illetékfizetési kötelezettségéről.

- A vásárolni szándékozóknak bankfüggetlen hitelügyintéző kollégánk segít a jó döntésben. 

- Ha létrejött a megállapodás Ön és az Eladó között, ajánljuk irodánk ügyvédjét, Dr. Boros Lászlót, aki több, mint 20 éves tapasztalatával segíti az adásvétel zökkenőmentes  megvalósulását, intézi a földhivatali bejegyzést.

Ilyen esetekben előkészítjük a szerződést, a személyes adataikat, a megállapodás részleteit (beleértve a fizetési ütemezést és birtokba adást) továbbítjuk az ügyvédi irodának.

Természetesen fordulhat a saját ügyvédjéhez is, a megállapodás részleteit neki is szívesen továbbítjuk. 

- Hirdetésfigyelő - oldalunkon a kereső menüpontok alatt, miután lefuttatott egy eredményes keresést, elérhetősége megadásaival feliratkozhat automatikus hirdetésfigyelő szolgáltatásunkra. Ha nincs eredménye a keresésnek, hívja munkatársunkat!

- Vevői megbízás Ha Ön Vevőként írásos megbízást ad arra, hogy az igényeinek megfelelő ingatlant keressük meg, ezzel nagyobb a mozgásterünk, és Önt elsők között értesítjük, ha ilyet  találunk. A vevői megbízás díjáról, feltételeiről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot: hívja kollégáink egyikét, vagy írjon nekünk!Egyszerű ingatlankereső űrlap

Amennyiben kérdése merülne fel valamelyik ingatlannal kapcsolatban, küldje el elérhetőségét és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Hol keres ingatlant?*

Milyen összeghatárig keres ingatlant?*

Hány szobás ingatlant keres?*

Hitelre van szüksége?*

Hol hallott rólunk?*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Köszönjük a ingatlanpalettaeger.hu weboldalon keresztül elküldött érdeklődését, melyet sikeresen regisztráltunk rendszerünkben.
Kollégánk hamarosan megkeresi Önt.

Türelmét addig is köszönjük!
Üdvözlettel,
Ingatlan Paletta
Hiba történt!